HU/EN
2017. szeptember 12.

Az RTL Magyarország másodikgenerációs csatornái közül a 36. héten a Sorozat+ az idei év legjobb heti eredményét érte el teljes napi 1.4 %-os közönségarányával. Az RTL Gold is tartja pozícióját 1,1%-os közönségarányával.  Az RTL+ 0.9 %-ot, míg a Muzsika TV 0.6%-ot ért el a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton.

A Sorozat+ sorozatosan hozza a kiváló eredményeket az utóbbi hetekben. Columbo péntek esti nyomozása több, mint 36 ezer embert ültetett a képernyők elé, míg a CSI kedd esti epizódja 2,2%-os arányt ért el. A Dr. Csont vasárnap esti része is sokak érdeklődését felkeltette, ugyanis 2,8%-os közönségarányt ért el.

Az RTL Gold-on a talkshowké volt a főszerep a héten. A Mónika show és az Anikó #show szerda délután sugárzott részei 4,3%-os illetve 3,2%-os arányt hoztak. Az RTL+-on egy vasárnap esti vígjáték hasított, az Oviapunak 2,4%-ot sikerül elérnie, míg hétköznap a hétfő esti Mr. Bean 1,9%-ot zsebelt be. A Muzsika TV-n a hét utolsó estjén a Muzsika TV – extrával hozta a legjobb eredményt 1%-os közönségarányával.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2017 szeptember 4-10.