HU/EN
2016. szeptember 12.

A 36. héten is jól teljesítettek az RTL Magyarország kisebb csatornái, ahol az RTL+ vezető pozíciója továbbra is egyértelmű a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton (1% SHR). A Sorozat+ is hétről hétre hozza kiváló formáját. Ezt mi sem támasztja alá jobban, mint a 36. héten megszerzett kiemelkedő, 0.8%-os közönségaránya. A Film+ és a Muzsika TV eredménye is említésre méltó, hiszen közönségarányukat mindketten növelni tudták az előző héthez képest.

 Az  RTL+  nézettségi toplistáján ezen a héten is megingathatatlan volt a  Csengetett, mylord? , amelynek hétfő esti része  2% -os közönségarányon teljesített. A második helyet szintén az angol humor képviselőjeként szerezte meg a  Benny Hill Show  hétfői epizódjával ( 1.8%   SHR ). A dobogó harmadik fokára egy hétvégi film került fel, a szombat esti  Gagyi mami 1.8%- os közönségrészesedéssel. 

Sorozat+  36. heti toplistáját az  Agatha Christie: Miss Marple  péntek esti epizódja vezeti  1.9%- os közönségaránnyal. A második helyet a hétvége sztárjaként a  Cobra 11  szerezte meg, amelynek szombat esti epizódja  1.7%- os közönségrészesedést tudhatott a magáének.  A hármas toplistát a  New York-i helyszínelők  péntek esti része zárja ( 2.4% SHR ).

Muzsika Tv  ( 0.6%   SHR ) heti legnézettebb műsora a  Hungarian Pop Top Klip mix  volt  4.5%- os közönségaránnyal. Ezt követi a vasárnapi  Nagyfröccs  ( 2% SHR ), valamint az előző heti harmadik helyét megtartó  Egy óra…  ( 1.7% SHR ).

Film+2 -n ( 0.4%  SHR) a heti toplista első helyét a vasárnapi  Hippolyt  szerezte meg ( 1.8% SHR ). Ezt követi a szintén vasárnapi  Sárkányok háborúja  című kalandfilm  1% -os, valamint a csütörtöki  Lovagok háborúja: harc a végsőkig  című akciófilm  0.8 %-os közönségrészesedéssel.   

 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. Célcsoport: 18-49 Live+Vodsal. Időszak: 2016.09.05-09.11. All day.