HU/EN
2016. szeptember 14.

Minden játéknap legizgalmasabb mérkőzését élőben ismét az RTLII-n láthatják a nézők. Összesen 15 találkozót tűz műsorra a csatorna szeptember 15-től, a május 24-i stockholmi döntőig.

„Ott voltam az augusztusi sorsoláson Monte-Carloban, engem már ott elkapott a fociláz. Egy dolgot sajnálok, hogy idén sem tudunk magyar csapatért szorítani az UEFA Európa Ligában. Viszont a legsikeresebb angol klubbot, a Manchaster United-et többször is láthatják majd a nézőink, hiszen itt játszik többek között Paul Pogba a világ jelenlegi legdrágább futballistája, Zlatan Ibrahimovics, akit sokan ma is a világ legjobb csatárának tartanak, és az a Jose Mourinho ül a kispadon, akit lehet szeretni vagy gyűlölni, de egy biztos, hogy a mai futball egyik legsikeresebb edzője.” – mondta el Világi Péter, az RTLII futballközvetítéseinek szakmai vezetője az új idény kezdete kapcsán.

Az élő közvetítések mellett minden játéknapon összefoglalót is láthatnak a nézők az RTLII-n, és idén is három volt válogatott labdarúgó, Lisztes Krisztián, Hrutka János és Szélesi Zoltán segíti szakértőként Világi Péter munkáját a stúdióban.