HU/EN
2016. szeptember 8.

A szeptember a premierek hónapja a Paramount Channelen: rengeteg olyan filmet láthatnak a nézők, amiket még sosem vetített a népszerű filmcsatorna. A premierek mellett számos különleges műsorblokkal is várják a filmrajongókat az első őszi hónapban.

  Egy színésztől két filmet vetít minden csütörtökön a csatorna, így a hollywoodi csillagok rajongói egymás után kétszer is találkozhatnak kedvenceikkel. Olyan sztárok legnépszerűbb filmjeit láthatják a nézők, mint Gwyneth Paltrow, Tom Cruise, Sandra Bullock, vagy Demi Moore.

Szeptemberben minden csütörtökön a legnépszerűbb hollywoodi színészekkel „dupláz” a Paramount Channel, vagyis egymást követik a csillagok legemlékezetesebb alakításai a filmcsatornán. Szeptember 8-án Gwyneth Paltrow-tól láthatnak két filmet a rajongók: 18.50-kor a  Szívörvény  című romantikus drámát vetíti a csatorna, majd 21.00 órakor A  Tehetséges Mr. Ripley  című thriller következik, amelyben egy 50-es években élő, dúsgazdag menyasszonyt alakít a szőke színésznő.

Szeptember 15-én Tom Cruise-zal és a  Mint a villám  című filmmel kezdődik a különleges csütörtök 18.50-től, amit nem kisebb alkotás követ, mint a többszörös Oscar-díjas dráma, a  Született Július 4-én . A 22-i csütörtökön Sandra Bullock rajongóit várja a Paramount Channel két filmmel: először egy varázslatos hangú countryénekes bőrébe bújik a színésznő az  Amit szerelemnek hívnak  című drámában, majd a  Képtelen képrablás  főszerepében láthatják a nézők, ahol a csinos Rozt alakítja, akinek nem egyszerű a sorsa, hiszen egy profi festménytolvajjal él együtt.

Szeptember 29-én Demi Moore két filmjével zárul a szeptemberi duplázás, akitől először a  Csere-bere páros – A hentes felesége  című vígjátékot láthatják a nézők, ahol egy varázserővel bíró fiatal hölgyet alakít, utána pedig szintén egy humorban gazdag film következik, a  Nem vagyunk mi angyalok  mulatságos történetével zárul a színésznőről szóló, különleges műsorblokk.

A Paramount Channel egész szeptemberben rengeteg premierrel és olyan, különleges műsorblokkokkal várja a nézőket, mint a csütörtök esti „duplázás”. Egy sztár – két film a Paramount Channel műsorán szeptemberben minden csütörtökön:

 

Szeptember 8.: Gwyneth Paltrow –  Szívörvény  és A  Tehetséges Mr. Ripley
Szeptember 15 .:  Tom Cruise –  Mint a villám  és  Született Július 4-én
Szeptember 22.: Sandra Bullock –  Amit szerelemnek hívnak  és  Képtelen képrablás
Szeptember 29.: Demi Moore –  Csere-bere páros – A hentes felesége  és  Nem vagyunk mi angyalok