HU/EN
2016. május 2.

Több mint háromszáz jelentkezőből már csak húszan izgulhatnak az ország első televíziós stand-up tehetségkutatójában. A Magyarország, szereplek! legjobb nevettetői pedig immár a kulisszák mögött is bemutatkoznak: íme a Comedy Central vadonatúj műsorának elődöntősei a színfalak mögött!

Feszült, várakozással teli pillanatok, sokk, extázis és rengeteg nevetés – erről szól a Magyarország, szereplek!, amelynek a kulisszái mögé immár a nézők is betekinthetnek. A Comedy Central legújabb műsorának werkfilmjéből kiderül, hogy készült az ország első tévés stand-up tehetségkutatója, és hogy érezték magukat a műfaj utánpótlását jelentő humoristák a színpadon.

A Magyarország, szereplek! versenyt tavasszal indította a Viacom magyar humorcsatornája, ahol a több mint 300 jelentkező közül először 40, majd 20 fő jutott tovább. Az elődöntősök produkcióiból többek között az is kiderült, milyen hatással lehet az emberre az anti-gravitáció, hol a legnépszerűbbek a túlsúlyos hölgyek és milyen, már-már szórakoztató nehézségekkel kell megküzdenie egy látássérült fiatalnak... A legjobb 20 versenyző elődöntős humor-ötperce már megtekinthető a  www.magyarorszagszereplek.hu  weboldalon, ahol a közönség a szavazataival választhatja ki közülük azt a tíz fellépőt, akik június 5-én a televíziós döntőben bizonyíthatják, hogy humorban verhetetlenek.