HU/EN
2018. március 20.

Az RTL Magyarország kisebb kábelcsatornái közül a 11. héten - teljes napon - a Sorozat+ érte el a legjobb közönségarányt 1%-kal. A hosszú hétvége során a péntek esti és kora éjszakai bűnügyi sorozatok produkáltak kiemelkedő eredményt. A Columbonak 3,4%-os közönségarányra sikerült szert tennie, a Gyilkos elméket valamivel több, mint 41 ezer néző követte nyomon, a CSI: New York-i helyszínelőknek pedig 2,3%-os közönségaránnyal remekelt.

Az RTL+-nak az elmúlt hét 0,7%-os közönségarányt hozott a 18-49 évesek körében. A csatorna két legnézettebb műsora a szombat este sugárzott Csak szex és más semmi 2,3% SHR-rel és a szombat késő délután vetített Zimmer Feri 2 (2,5%-os SHR) volt, a harmadik helyen a péntek esti Győzike végzett a maga 1,9% SHR-jével.

Az RTL Gold 0,6%-os aránnyal zárta a múlt hetet. A legtöbb nézőt a talkshow-k vonzották a csatornára: a péntek délutáni Balázs Show 2,8%-ot, az Anikó #Show szombat délutáni része 2,5%-ot, a Mónika Show péntek délutáni epizódja pedig 2,4%-ot generált. A Muzsika TV 0,3%-ot hozott, legsikeresebb műsorának a péntek délutáni Klip válogatás bizonyult 1,3%-os közönségaránnyal.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 március 12 – március 1 8 .