HU/EN
2016. február 23.
RTL

A hét legnézettebb műsorai most is az RTL Klubon futottak: az első helyet ezúttal az Éjjel-nappal Budapest hétfő esti epizódja szerezte meg, megelőzve a hét filmjét, a vasárnap este vetített Last Vegas című vígjátékot és a kedd esti Barátok köztöt. A műsorok heti nézettségi toplistájának további előkelő helyein a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest további epizódjai osztoztak, de kiemelkedő eredményeket ért el a vasárnap esti Szörny Rt. című animációs film, a hétfő esti Fókusz, valamint a hét legnézettebb heti sorozata, a hétfői Dr. Csont is. A hét legnézettebb hírműsora a vasárnap esti RTL Híradó lett.

Hétfőtől péntekig a főműsoridők első felében a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt esélyt sem adott a Jóban rosszbannak és a Magánnyomozóknak. A későbbi sávban hétfőn a Dr. Csont és a Glades, kedden a Mentalista és a XXI. század, szerdán a Szulejmán és a Házon kívül, csütörtökön a Castle és a Volt egyszer két Németország, majd pénteken az Alkonyat – Újhold című film is jelentős különbségekkel nyerte meg idősávját a TV2-vel szemben.

Szombaton a Fókusz plusz, majd a Csúcsformában 2. és A herceg című filmek, míg vasárnap a már említett Szörny Rt. és Last Vegas című mozik nyerték meg az estét az RTL-nek.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.