HU/EN
2016. április 26.
RTL

A koraesti hírsávban az RTL Híradó valamennyi alkalommal megelőzte a TV2 Tényeket. A hétköznap estéket nagy különbséggel, hibátlanul zárta az RTL Klub, valamennyi főműsoridős műsora tarolt a kereskedelmi célcsoportban. Stabilan tartotta közönségarányát a Farm. Az Éjjel-nappal Budapest, és a Barátok közt adások ezúttal is a nézettségi toplista élmezőnyéig száguldottak, esélyt sem adva az ebben az idősávban ezúttal is a legnagyobb kábelcsatornák nézettségi szintjén teljesítő TV2-nek. A főműsordiőket lezáró sorozatok, a hétfői Dr. Csont, a keddi Castle, a szerdai Szulejmán, a csütörtöki Miami helyszínelők, majd a pénteki Showder Klub is fölényesen nyerte meg idősávját.  

Szombaton este a Fókusz pluszt megelőzték a TV2 Kismenői, de a Farm már csupán minimális különbséggel maradt el a showműsor mögött. A későbbi sávban a Gyertek át szombat este! felülmúlta a konkurencia filmjét, így ezt az estét is - igaz, minimális különbséggel - az RTL Klub nyerte meg.

Vasárnap este a Cobra 11 a hét legnézettebb heti sorozata lett, majd az Amerika kapitány: Az első bosszúálló a hét legnézettebb filmje. Ennek ellenére ezt az egyetlen estét a TV2 vitte el a Nagy duettnek köszönhetően.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.