HU/EN
2016. április 5.
RTL

A hét húsvét hétfővel indult. Ezen a napon a Farm összefoglaló adása, majd a teljes hét legnézettebb filmje, Az acélember nyerte meg az estét az RTL Klub számára.

A dolgos munkanapok száma a húsvét miatt négyre csökkent. Keddtől péntekig a késő délutánba helyezett Fókusz sikeresen vezette fel a koraesti Híradót, ami ezúttal is valamennyi alkalommal jelentős különbségekkel múlta felül a TV2 Tényeket. 

A főműsoridők kezdetén estéről estére hatalmas fölényben volt a Farm című reality, majd a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest adások a heti toplista éléig száguldottak, megelőzve a Farm adásokat. A hét legnézettebb heti sorozata a szerda esti Szulejmán lett, kategóriájában megközelíteni is csak a szintén RTL-en vetített keddi Mentalista és csütörtöki Castle epizódok tudták.

Szombaton este a Farm sikerével vitte el az estét az RTL, majd vasárnap a Karib-tenger kalózai 3 – A világ végén átütő sikerének köszönhetően újabb főműsoridőt nyert meg a csatorna.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.