HU/EN
2016. március 21.

Hogyan lehet a legjobbat kihozni a suli utolsó éveiből? A Nickelodeon legújabb élőszereplős sorozata, A 100 dolog a gimi előtt száz tippet is ad hozzá. A sorozat március 21-től minden hétköznap 17.10-től látható a legnépszerűbb gyerekcsatornán.

Következzen hat izgalmas dolog, amivel elkezdődhet a nagy kaland.

Alapíts garázszenekart:

A sulis évekhez alapvetően hozzátartoznak a tinizenekarok, amihez nem kell más, mint egy kis hely a gyakorlásra, egy dobszerkó, egy gitár és egy basszusgitár. Na és persze két jóbarát, akikkel a 100 dolog a gimi előtt főszereplőihez hasonlóan fáradhatatlanul próbálhatsz az első fellépésre.

Egy napig mondj igent mindenre:

Ne ellenkezz: mondj igent a bevásárlásra, a gyerekfelügyeletre, a házi megírására, és élvezd, hogy a hirtelen jött segítőkészség hogyan változtatja meg mások rólad alkotott képét. Azért persze csak okosan, amit anyukád nem engedne, arra jobban jársz, ha te is nemet mondasz.

Találd meg a szuperképességed:

Ha repülni még nem is tudsz, egy nap pilótaként szárnyra kelhetsz, de addig is fedezd fel, miben vagy jobb, mint mások. Lehet ez futás, biciklizés, főzés, írás vagy versmondás, a lényeg, hogy megtaláld, mik az erősségeid, és fejleszd őket.

Szerezz új barátot:

Úgy gondolod, elég barátod van? Lehet, hogy neked igen, de annak a srácnak, aki minden nap egyedül ebédel, talán jól jönne egy haver. Ismerkedj meg vele vagy mással, és figyeld, hogy az új ismeretségekkel hogyan szélesedik a látóköröd.

Légy őrült tudós:

Kísérletezz! Keverd az édeset a sóssal, szerezz új élményeket, nézz szembe a félelmeiddel, és csinálj olyan dolgokat, amiket most még őrültségnek gondolsz. Az adrenalintól más szemmel nézed majd a világot, akárcsak CJ Martin, Fenwick Frazier és Christian „Crispo” Powers teszik a Nickelodeon vadonatúj élőszereplős sorozatában.

Találkozz a példaképeddel:

Nincs még? Szerezz! Nézz körül a családod, a tanáraid vagy a barátaid között, de ismert sportolók, színészek és énekesek között is találhatsz olyan embert, aki inspirálóan hat rád. Ha pedig elérhető közelségben van, járj utána, hogyan ismerhetnéd meg őt!

Kalandok és kihívások három jóbarát csínytevésein keresztül.