HU/EN
2016. november 22.

A 46. héten az RTL kisebb csatornái között megbízható teljesítményével továbbra is az RTL+ áll az élen, ezúttal 1.1%-os heti átlagos közönségarányával. Az RTL+ számára jól alakultak a hétvége napjai, hiszen szombaton és vasárnap átlagosan 1.3%-on tudott teljesíteni a csatorna.

Az RTL+-on ezúttal a hétvége sztárja vezeti a toplistát, az Űrgolyhók című vígjáték szombat este 2.1%-os közönségrészesedést tudott elérni. A Csengetett, Mylord? ezen a héten is a második helyet szerezte meg szerda este 2%-kal, amelyet a szintén szerdai Jó barátok követ 2.1%-kal.

 A Sorozat+ csatorna a 46. héten 0.7%-os heti átlagos közönségarányt ért el. A csatorna legnézettebb sorozata a héten a Columbo volt a péntek esti epizódjával, amely 1.7%-on teljesített. Ezt követte a kedd éjjeli New York-i helyszínelők (3% SHR), majd a dobogó harmadik fokára a Dr. Csont vasárnap esti része tudott felkerülni (1.8% SHR).   

A Film+2 (0.5% SHR) legnézettebb filmje a héten a vasárnap esti Meseautó című vígjáték volt vasárnap este, 1.3%-os közönségaránnyal. A dobogó további fokaira két, a sokak által kedvelt Bud Spencer és Terrence Hill főszereplésével készült film került fel: a pénteki Nincs kettő négy nélkül (1.7% SHR), valamint a keddi Kincs, ami nincs (1.5% SHR).

A Muzsika Tv (0.5% SHR) legnézettebb produkciója a 45. héten a szombat délutáni Egy óra… volt 1.9%-os közönségrészesedéssel. Ezt a vasárnap délutáni Fredy show (1.7% SHR), majd a hétfő esti Dáridó Garden követi (1.2% SHR).

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. Célcsoport: 18-49 Live+Vosdal. Időszak: 2016.11.14-11.20. All day.