Offscreen

A képernyő keretein túli megjelenések, egy már ismerős televíziós kapcsolaton és kötődésen keresztül, új helyszíneken és szituációkban segítenek a hirdetőknek a célcsoportot elérni.

 

Licensing & merchandising

Az R-time különböző jogok értékesítésével is foglalkozik. Az egyes műsorok arculati elemeinek használati jogát megvásárolva például, Ügyfeleink termékeik csomagolásán, imázs és promóciós anyagain megjeleníthetik egy adott műsorunk jellegzetes jegyeit, elemeit.
Az RTL Klub egyik leányvállalata jelentős kiadói tevékenységet is folytat. Az R-time az általuk kiadott DVD-k, CD-k és nyomtatott termékek hasznosítását is kínálja: úgyis mint fogyasztói promóciókhoz való felhasználásukat, támogatói megjelenést a kiadványokon (pl. a DVD-csomagoláson vagy akár a menüben) stb.
 

 

Eseménymarketing

Az R-time a megbízói által tervezett rendezvények (PR-, sport-, és egyéb események) lebonyolításában is segítséget nyújt azzal, hogy további támogatókat keres lebonyolításukhoz. Igény esetén, az egész rendezvény (roadshow, műsorokhoz kötödő PR események) megszervezését is vállalja, illetve részt vesz a márkaüzenetet erősítő támogatói megjelenések, promóciók kifejlesztésében és megszervezésében.