Digital

Azok a mára már elengedhetetlen kommunikációs csatornák, melyekkel az információáramlás a célcsoport lekérése alapján történik – ezáltal szorosabb a kötődés és a figyelem is –, és mindemellett megfelelő technikai háttér is szükséges hozzá.

 

RTL Online Csoport

Az online media egyik meghatározó csapataként 2006 őszétől állunk az internetes felhasználók és ügyfeleink rendelkezésére.
Portfoliónk folyamatosan bővül egyre színesebb weboldalakkal és tematikákkal.
Statisztikai adatainkat a Medián Webaudit és a Gemius/ Ipsos Audience biztosítja.

Hirdetési lehetőségeink: Standard és video bannerek, szponzorációs lehetőségek, mini programok és egyedi micro site felületek, kreatív hirdetési megoldások

Portálok:

rtlklub.hu - hirdetési lehetőségek...
rtlmost.hu - hirdetési lehetőségek...
cooltv.hu - hirdetési lehetőségek...
 

Teletext

Az R-time kínálta teletext szolgáltatás előnye, hogy szinte az összes tv-készüléken elérhető, így az országos sugárzású RTL Klub oldalain keresztül, rendkívüli lefedettséget tud biztosítani. A teletextoldalak hirdetési árai lényegesen alacsonyabbak a szintén országos elérést biztosító napilapokénál, ezért kiemelkedően költséghatékony megoldást jelent, további előnye még más kommunikációs csatornákkal összehasonlítva, hogy rövid határidővel lehet kreatív anyagot frissíteni.

 

New media

Az interaktivitás egyre nagyobb szerepet játszik a médiapiacon, ezért is vonta be portfoliójába az R-time a newmedia-eszközökre épülő szolgáltatásokat (elsősorban SMS, MMS, WAP).

A mobiltelefon használatának elterjedése, a mobilhoz való "kötődés", illetve ezen a területen mutatkozó technikai fejlődés eredményeképpen, az egyébként nehezen elérhető, ugyanakkor egyre fontosabb célcsoportokhoz is eljuttatható üzenet.

A newmedia-eszközök egyaránt használhatóak egy integrált kampány részeként, vagy önállóan, egyéb eszközöket kiváltva.

Egyik lehetséges megjelenési módja az Adinfo (tv-szpothoz kapcsolódó tag-ben való megjelenés, mely sms-ben, mms-ben és wap-on hozzáférhető tartalmakról tájékoztat.) Szintén jól működnek az sms-promóciók, az sms és wap alapú pontgyűjtő akciók és hűségprogramok.