Legyen Ön is Milliomos!

A világ kedvenc kvízműsora, a magyar vetélkedőrekorder is rövidesen visszatér a képernyőre, méghozzá az Esti Showder népszerű házigazdájával, Fábry Sándorral.

A Legyen Ön is Milliomos! az elmúlt évtizedek legsikeresebb játéka volt. A műsor licencét a mai napig több mint száz ország televíziója vásárolta meg és világszerte készültek speciális adások gyerekekkel, sztárokkal, párokkal, anyák napi adással. A showmester is sztár-párokat igyekszik majd megizzasztani, havonta egyszer csütörtök esténként ül a kérdező székébe. Ígéretéhez híven a saját stílusával, megszokott humorbonbonjaival igyekszik egyedivé varázsolni a műsor hangulatát, semmiképpen sem akarja jeles elődjét utánozni. A Legyen Ön is Milliomos Fábry Sándorral és híres vendégeivel! első adását szeptember 17-én láthatják.

A showmester természetesen nem hanyagolja el jól ismert, nevével fémjelzett műsorát sem. Profiként játszik mimikájával, hangjával, ironizál, akár önmagával szemben is. Humorbonbonok, dizájn center, szóhoz jutni nem hagyott vendégek - ez az Esti showder Fábry Sándorral kéthetente csütörtök esténként továbbra is az RTL Klub műsorán.