Csatornáink

A hirdetők számára legfontosabb célcsoportokban a legnézettebb, piacvezető országos kereskedelmi csatorna.
3,945,037

Az általános szórakoztató kábelcsatorna a prémium sajátgyártású műsorok mellett a világ sorozatkínálatának legjavából válogat.
A csatorna elsődleges célcsoportja a 18-49 évesek.

18-49
1,900,000
A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozisikereket, show és szórakozató műsorokat kínál nézőinek.
2,525,301
Magyarország vezető filmcsatornája. Olyan sikerfilmek, nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek a kínálatában, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappaliban szeretné átélni a mozizás élményét.
2,505,417
Az RTL+ legfontosabbnak a szórakoztatást tartja, és célja, hogy műsorai között minden korosztály megtalálja a kedvére valót. A kínálatában szereplő műsorok zöme már külön-külön is bizonyított és elnyerte a nézők szeretetét, de akadnak új kedvencek is a kínálatban.
1,137,380
A családi, erőszakmentes csatorna.
524,944
A Sorozat+ a sorozatfüggők csatornája, azoknak készül, akik nem élhetnek folytatás nélkül.
680,042
A Muzsika TV az IKO TV Central Europe portfóliójának legújabb csatornája, mely kiváló egyveleget kínál nézőinek a tradicionális és magyar tánczenéből.
A LifeNetwork hiánypótló csatorna Magyarországon. Létfontosságú problémákra és kérdésekre fókuszál, mint az életmód, gyereknevelés, család, betegségek és gyógyítás.
1.950.000
Az OzoneNetwork az első magyarországi zöld tévécsatorna, amelyik végre érthetően a lényegről szól.
1,850,000
A Viacom csatornacsalád legújabb tagja főként a 25-49 éves filmrajongók szórakozását szolgálja a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók kortárs klasszikus filmsikereinek és új sorozatainak válogatásával.
A VIVA folyamatosan nyomon követi és jól ismeri az új évezred fiataljainak igényeit, és érdeklődésüknek megfelelően állítja össze a trendeket is meghatározó, elsősorban könnyűzenei, link&clip, saját hazai gyártású és ifjúsági reality show-kat tartalmazó programját.
15-24
A magyar humorcsatorna mára az 5. legnézettebb magyar nyelvű csatornává vált a kereskedelmileg kiemelt (18-49) korosztályban.
18-49
A Nickelodeon a 4-14 évesek kedvenc gyerekcsatornája, amely elé a szülők nagy része is együtt ül le csemetéivel, így a 18-49 éves korosztályban is előkelő helyen szerepel.
4-14
Az óvodások játékos és inspiráló mesecsatornája közkedvelt animációs sorozatokkal szórakoztat egész nap. Tanulságos műsoraiból a 2-6 évesek szülei is megismerhetik, mivel készülhetnek az iskolára.